ITIL 4 Foundation Certification Training in Dutch

Admin bar avatar
$699.00 $399.00
ITIL4 Foundation-65

         

Training Options

E-LEARNINGLIVE ONLINECLASSROOM TRAINING
180 days access to high-quality self-paced e-learning (video lectures) content created by industry experts Everything in E-Learning, Plus Everything in Live Online Plus
24x7x365 - Learner assistance and support Flexible weekdays/weekends classes Repeat next scheduled live online / classroom classes at no extra cost
Downloadable PDF of Student Training Material Select between 8 / 4 / 2 Hours daily instruction, class options
Two official PeopleCert Mock Exam with Answer Key Repeat next scheduled live online classes at no extra cost
Official PeopleCert Exam Included
95 Exam practice quiz questions with explanatory supporting videos
Free 60 days access to CAPM / PMP course, Based on PMBOK® Guide 6th Edition

Overzicht

ITIL 4 is een evolutie van ITIL v3 en biedt een praktische en flexibele overgang die organisaties in staat stelt de nieuwe manieren van werken over te nemen die vereist zijn in de moderne digitale wereld. Deze update over ITIL weerspiegelt de snelle en complexe omgeving waarin we leven, en nieuwe manieren van werken en opkomende praktijken. Dit alles is niet alleen essentieel voor ITSM-professionals, maar ook voor een breder scala aan professionals die werkzaam zijn in de wereld van digitale transformatie. Het doel van ITIL 4 is om organisaties en professionals uitgebreide begeleiding te bieden voor het beheer van informatietechnologie in een moderne diensteneconomie.

Ik heb ITIL Foundation gevolgd, hoe moet ik overstappen naar ITIL 4?
Als u in het verleden alleen ITIL v3 Foundation heeft gevolgd, dan is de aanbevolen aanpak om ITIL 4 Foundation te gebruiken om gemakkelijk over te kunnen stappen op het nieuwe ITIL 4-schema. Er is een grote hoeveelheid nieuw materiaal in ITIL 4 Foundation, daarom is een nieuw examen vereist om uw kennis van de nieuwe ITIL 4 Foundation-richtlijnen te beoordelen. Als alternatief hebt u ook de mogelijkheid om 17 studiepunten te behalen uit het ITIL v3-schema, waardoor u in aanmerking komt voor de module ITIL Managing Professional Transition om te migreren naar het ITIL 4-schema.

Waarom deze ITIL 4 Foundation-training?
ITIL 4 Foundation is de instapcursus voor ITIL-certificering in IT Service Management (ITSM). De training is bedoeld als een inleiding op ITIL 4 en stelt u in staat een nieuwe kijk op IT-servicemanagement te begrijpen via een servicewaardesysteem. ITIL 4 brengt IT-servicemanagement up-to-date door veel gevestigde ITSM-praktijken opnieuw vorm te geven in de bredere context van klantervaring, waardestromen en digitale transformatie. Een belangrijk onderdeel van de training is om ITIL te koppelen aan nieuwe manieren van werken, zoals Lean, Agile en DevOps.

Wat je gaat leren
Deze tweedaagse training bereidt je voor op het examen dat leidt tot het ITIL 4 Foundation-certificaat. Aan het einde van deze cursus heb je inzicht in de Guiding Principles van ITIL 4, de Service Value Chain, de vier dimensies van Service Management en de link tussen ITIL 4 en andere best practices zoals Lean IT, Agile en DevOps. Het ITIL 4 Foundation-certificaat is een vereiste voor het volgen van een van de ITIL Managing Professional- en ITIL Strategic Leader-modules die leiden tot de ITIL Master-kwalificatie. Deelnemers ontvangen een ITIL Foundation-werkboek met al het presentatiemateriaal, cursusnotities, casestudy’s en oefenexamens.

Over het examen en certificering
Het doel van het examen is om te beoordelen of deelnemers kunnen aantonen dat ze voldoende begrip hebben van het ITIL 4-servicemanagementraamwerk. Het ITIL® 4 Foundation-certificaat wordt toegekend bij succesvolle afronding van het examen. Het examen is een gesloten boek met veertig (40) meerkeuzevragen. Het voldoende cijfer is 65% (26 van de 40 vragen). Het examen duurt 60 minuten.

Wie zou er moeten zijn?
Individuen aan het begin van hun reis in servicemanagement; ITSM-managers en aspirant-ITSM-managers; personen die werkzaam zijn in andere IT-gebieden (digitaal, product, ontwikkeling) met een sterke interface met dienstverlening; bestaande houders van een ITIL-kwalificatie die hun kennis willen actualiseren.

Vereisten
Er zijn geen voorwaarden voor deze cursus, hoewel basiskennis van servicemanagementconcepten nuttig is.

ITIL® 4 Foundation werd gelanceerd in februari 2019. Het Foundation-niveau is bedoeld als een introductie tot ITIL® 4 en stelt kandidaten in staat om naar IT-servicemanagement te kijken via een GLOEDNIEUW end-to-end operationeel model voor de creatie, levering en voortdurende verbetering van technische producten en diensten.

ITIL 4 FOUNDATION is een goed / best practice ondernemingskader voor de digitale economie, dat leverancierneutraal, niet-prescriptief en best practice-kader is voor het verbeteren van de kwaliteit van diensten, het afstemmen van de dienstverlening op zakelijke vereisten, het verhogen van de winst en het verlagen van de kosten.

ITIL® Managing Professional (ITIL® MP) richt zich op IT-professionals die binnen technologie werken en digitale teams binnen bedrijven. De Managing Professional (MP) -stream biedt praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows.

ITIL® Strategic Leader (ITIL® SL) erkent de waarde van ITIL®, niet alleen voor IT-operaties, maar voor alle digitaal ingeschakelde services. Door een ITIL® Strategic Leader (ITIL® SL) te worden, laat zien dat de professional een duidelijk begrip heeft van hoe IT de bedrijfsstrategie beïnvloedt en stuurt.

Om de aanduiding ITIL® Managing Professional of ITIL® Strategic Leader te verkrijgen, moet de professional alle modules in elke stream voltooien, waarbij ITIL® Strategist een universele module is voor beide streams.

Er wordt voorgesteld om in het derde kwartaal van 2019 te starten met het leiden van professionele en strategische leiders ITIL®-cursussen.

10% Discount Code

We have scheduled batches running each week, please provide your preferred dates to start LIVE online training.

Interested in licensing training ITIL 4 Foundation training materials as a corporate training provider, Learning & Development Department / Commercial / Nonprofit training provider?
Contact us, if you want readymade, high quality student and trainer

ITIL in now available in many Global Languages

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in English  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Dutch  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in German  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Spanish  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in French  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Arabic  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Polish  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Brazilian Portuguese  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Japanese  – 1 World Training

ITIL 4 Foundation Official Axelos Syllabus in Vietnamese  – 1 World Training

The ITIL 4 Foundation exams are available in English, Brazilian Portuguese, Chinese, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Polish and Spanish

Our Training Locations

USA & CANADAINDIASOUTHEAST ASIAMIDDLE EAST & AFRICAEUROPE
DallasHyderabadBandar Seri BegawanDubaiAmsterdam
HoustonBengaluruJakartaMuscatLondon
AustinPuneKuala LumpurBahrainParis
San Jose
ChennaiManilaJeddahIstanbul
San FranciscoMumbaiSingaporeRiyadhDublin
BostonNew DelhiPulau UjongDammamRotterdam
New YorkGurgaonBangkokJohannesburgThe Hague
Fort LauderdaleNoidaHanoiAddis AbabaUtrecht
MiamiCairoManchester
PhoenixDohaBirmingham
TunisBerlin
Abu DhabiGlasgow


Course Features

  • Lectures 15
  • Quizzes 2
  • Duration 16 hours
  • Skill level All levels
  • Language Dutch
  • Students 19
  • Assessments Yes
$699.00 $399.00